Dâmboviţa: Şcoala şi grădiniţa din Broşteni, precum şi un loc de joacă – inaugurate de Ziua Copilului

Dâmboviţa: Şcoala şi grădiniţa din Broşteni, precum şi un loc de joacă – inaugurate de Ziua Copilului

Şcoala, grădiniţa şi un loc de joacă au fost inaugurate pe 1 iunie, de Ziua Copilului în satul Broşteni, comuna Produleşti din Dâmboviţa.

„1 iunie a venit cu un binemeritat cadou și pentru cei mai mici locuitori ai satului Broșteni, comuna Produlești! A fost inaugurată clădirea care adăpostește școala și grădinița din sat, proiect pe care primarul George Georgescu a reușit să-l implementeze cu ajutorul unei finanțări obținute printr-un program al Agenției Fondului pentru Mediu. Și Consiliul Județean Dâmbovița a dat o mână de ajutor Primăriei Produlești pentru a crea cât mai bune condiții pentru copiii care vor învăța aici. Un loc de joacă, realizat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, a fost de asemenea inaugurat astăzi în satul Broșteni”, a precizat preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Acesta spune că pentru Școala Gimnazială Produlești, Consiliul Județean Dâmbovița va achiziționa mobilier și bănci, dar și dotările necesare pentru laboratorul informatic preșcolar și cabinetul de asistență psihopedagogică, acestea având o valoare de aproximativ 500.000 de lei.

error: Conţinut protejat !!