Dâmboviţa: Şi-a omorât în bătaie mama de 81 de ani

Dâmboviţa: Şi-a omorât în bătaie mama de 81 de ani

Un bărbat din Dâmboviţa şi-a omorât în bătaie mama în vârstă de 81 de ani, iniţial declarând că aceasta s-a lovit în timp ce căra lemne, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, remis vineri.

Bărbatul are 56 de ani, este divorţat şi locuia cu mama sa.

”La data de 10 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Dragomireşti au fost sesizaţi despre decesul unei femei din localitatea Decindeni. Cu ocazia deplasării la faţa locului, poliţiştii au stabilit că acel cadavru prezenta mai multe leziuni la nivelul capului, feţei şi membrelor superioare”, se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

Din declaraţia fiului persoanei decedate, aceasta s-ar fi accidentat în ziua de 05 ianuarie, în timp ce căra lemne, iar la data 10 ianuarie ar fi murit.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Dâmboviţa, iar în urma necropsiei a rezultat că moartea femeii a fost violentă.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, au stabilit că fiul acesteia ar fi agresat-o în mod repetat, provocându-i decesul.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul zilei de vineri să fie prezentat Tribunalului Dâmboviţa cu propunere de arestare preventivă.

error: Conţinut protejat !!