Dâmboviţa: Şofer de 67 de ani prins cu 139 km/h nu a oprit la semnalul poliţiştilor; a lovit o maşină şi a mers pe contrasens

Dâmboviţa: Şofer de 67 de ani prins cu 139 km/h nu a oprit la semnalul poliţiştilor; a lovit o maşină şi a mers pe contrasens

Un şofer de 67 de ani care a fost prins conducând cu 139 de kilometri pe oră, nu a oprit la semnalul poliţiştilor, a fugit, a lovit un autoturism şi a mers pe contrasens, a fost amendat şi i s-a suspendat permisul pentru 300 de zile, informează, sâmbătă, IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii au înregistrat, vineri, cu aparatul radar, în afara localităţii dâmboviţene Săcuieni, autoturismul care circula cu viteza de 139 de km/h.

„Conducătorul auto, un bărbat de 67 de ani, nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi-a continuat deplasarea, fiind urmărit până în zona Complexului de Nataţie Târgovişte. Şoferul, până în momentul în care a fost oprit, ar fi acroşat un autoturism, ar fi avut un comportament agresiv în trafic, ar fi efectuat trei depăşiri neregulamentare şi ar fi circulat pe sensul opus de mers”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6.685 de lei, iar, ca măsura complementară, poliţiştii au dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru 300 de zile.

error: Conţinut protejat !!