Dâmboviţa: Stradă din Ungureni, blocată de nuntaşi care au montat un cort pe partea carosabilă

nunta-strada-politia

O stradă din localitatea dâmboviţeană Ungureni a fost blocată de nuntaşi, care au montat un cort pe partea carosabilă, iar Poliţia a intervenit şi a întocmit un dosar penal, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, remis luni.

”În seara zilei de 03 iulie 2016, polițiștii de la Postul de Poliție Corbii Mari au fost sesizați că pe o stradă din Ungureni a fost montat fără drept un cort de nuntă. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat a montat pe stradă un cort de nuntă, împiedicând circulația vehiculelor. Totodată, polițiștii au stabilit că acesta nu deținea autorizație de la primărie”, se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

Pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii prevăzute de art. 339 alin 3 din Codul Penal.

”În conformitate cu prevderile art. 339 alin. 3 din Codul Penal, aşezarea de obstacole care îngreunează sau împiedică circulaţia pe drumul public, dacă se pune în pericol siguranţa circulaţiei ori se aduce atingere dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic constituie infracțiune”, se precizează în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!