Dâmboviţa: Sub pretextul prezentării de produse de curăţenie, au intrat în casă şi i-au furat toţi banii

Dâmboviţa: Sub pretextul prezentării de produse de curăţenie, au intrat în casă şi i-au furat toţi banii

O persoană din Târgovişte a rămas fără banii pe care îi avea în locuinţă, după ce, sub pretextul prezentării de produse de curăţenie, persoane necunoscute i-au intrat în casă şi i-au furat 6.300 de lei, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, remis vineri.

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi despre furtul unor bani dintr-un apartament de pe raza localităţii. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în cursul aceleiaşi zile, sub pretextul prezentării unor produse de curăţenie, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa părţii vătămate şi profitând de neatenţia ei, ar fi sustras 6.300 de lei”, se arată în comunicatul IJP Dâmboviţa.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări în vederea depistării persoanelor bănuite, tragerii lor la răspundere penală şi recuperării prejudiciului.

Pentru a nu deveni victima unor astfel de infracțiuni, Poliţia vă recomandă să nu permiteţi accesul în casă persoanelor necunoscute care vă oferă diverse produse sau promoţii atrăgătoare.

”Dacă la uşa dumneavoastră se prezintă persoane care se recomandă de la diverse instituţii (gaz, electrica, cablu, telefonie, etc) sau că oferă diverse servicii (deratizare, coşerit, etc) nu le permiteţi accesul în locuinţă până nu verificaţi dacă a fost solicitat serviciul acestora, fie telefonic, la instituţia unde pretinde că lucrează fie la administratorul blocului. Reţineţi semnalmentele persoanelor suspecte. Sesizaţi în cel mai scurt timp poliţia, apelând numărul de urgenţă 112”, se mai arată în comunicatul IJP Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!