Dâmboviţa: Tânăr de 17 ani a intrat noaptea peste o fată în casă, a ameninţat-o, a violat-o şi i-a furat bani

Dâmboviţa: Tânăr de 17 ani a intrat noaptea peste o fată în casă, a ameninţat-o, a violat-o şi i-a furat bani

Un tânăr de 17 ani a intrat noaptea în casă peste o fată de 19 ani, în localitatea dâmboviţeană Româneşti, a violat-o şi i-a furat 200 de euro, informează, joi, IPJ Dâmboviţa.

„La data de 15 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie, de 19 ani, ar fi fost violată. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, în localitatea Româneşti, unde, din primele cercetări efectuate, au stabilit faptul că, în timpul nopţii, o persoană, de 17 ani, ar fi pătruns în locuinţă, unde, prin atribuirea de ameninţări, ar fi determinat victima să întreţină relaţii sexuale. Ulterior, bănuitul ar fi sustras 200 de euro”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Făptaşul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentat magistraţilor pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Cercetările sunt efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi tâlhărie calificată.

error: Conţinut protejat !!