Dâmboviţa: Tânăr reţinut pentru relaţii sexuale cu un bărbat cu handicap; fapta filmată şi pusă pe TikTok

Dâmboviţa: Tânăr reţinut pentru relaţii sexuale cu un bărbat cu handicap; fapta filmată şi pusă pe TikTok

Un tânăr de 22 de ani din Dâmboviţa a fost reţinut de poliţişti, după ce a batjocorit un bărbat cu afecţiuni psihice pe care l-a violat, iar alte două persoane care asistau au filmat şi au postat pe tiktok.

Cel care a comis fapta este din acelaşi sat cu victima, din localitatea dâmboviţeană Petreşti.

„La data de 24 aprilie a.c., în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Petreşti, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti, un bărbat, în vârstă de 22 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de viol. Din cercetări a reieşit faptul că, la data de 14 aprilie a.c., în timp ce se afla pe raza localităţii Petreşti, bănuitul ar fi profitat de imposibilitatea victimei de a-şi exprima voinţa şi ar fi întreţinut raporturi sexuale cu aceasta”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Victima are 39 de ani. În cursul zilei de marţi, bărbatul care a fost reţinut va fi prezentat magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventive.

„În cauză, cercetările continuă sub supravegherea procurorului de caz, pentru administrarea probatoriului şi stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, informează IPJ Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!