Dâmboviţa: Teren de sport multifuncțional la Hulubești, realizat prin PJDL

Dâmboviţa: Teren de sport multifuncțional la Hulubești, realizat prin PJDL

Un teren de sport multifuncţional a fost realizat la Hulubeşti, judeţul Dâmboviţa, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală (PJDL), acesta fiind inaugurat pe 22 septembrie.

„La Hulubești, un teren de sport multifuncțional, este gata, de astăzi, pentru practicarea activităților sportive atât de către copiii și tinerii din instituţiile şcolare din comună, cât și de întreaga comunitate. Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a participat, alături de reprezentanții autorităților locale din comuna Hulubești și din comunele învecinate, la inaugurarea noului teren de sport și i-a îndemnat deopotrivă pe copiii şi tinerii prezenți la eveniment să fie activi şi să facă mai mult sport, cu atât mai mult cu cât noua bază sportivă oferă condiții pentru practicarea unui sport de calitate”, se arată într-un comunicat al CJ Dâmboviţa.

Construit prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, terenul de sport din comuna Hulubești este o investiție în valoare de aproape 500.000 de lei din care valoarea finanțării Consiliului Județean Dâmbovița este de 215.016 lei, iar restul contribuția financiară a Consiliului Local Hulubești.

Spațiul care, de acum înainte, va putea găzdui activități și competiții sportive în condiții de confort și siguranță, a fost gândit ca un loc în care cei ce vor păși să se bucure de joc şi să-şi dezvolte abilităţile fizice. În lungime de 40 m și lățime de 30 m, terenul este acoperit cu gazon artificial multisport și împrejmuit de un gard din plasă bordurată, înalt de 6 m. Construcția terenului de sport a fost realizată în vara acestui an.

„Mă bucur să văd că un alt proiect derulat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, program pe care l-am lansat în anul 2020 în premieră în România, a fost finalizat. Prin PJDL, administrația județeană susține 50% din valoarea totală a unui proiect inițiat de o administrație locală. Așa cum am promis dâmbovițenilor, voi face tot posibilul pentru ca toate localitățile județului nostru să se dezvolte unitar. PJDL este cel mai ambițios program județean de dezvoltare locală, pe care îl îndeplinim în cadrul parteneriatului dintre Consiliul Județean Dâmbovița și unitățile administrativ-teritoriale. Îl felicit pe domnul primar și pe toți cei care s-au implicat în derularea acestei investiții. Sper ca, de astăzi, cât mai mulți copii și tineri să vină aici să practice activități sportive”, a declarat preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!