Dâmboviţa: Teren sintetic minifotbal realizat prin PJDL la Butoiu de Sus, Hulubeşti

Dâmboviţa: Teren sintetic minifotbal realizat prin PJDL la Butoiu de Sus, Hulubeşti

Un teren sintetic de minifotbal, investiţie de circa 550.000 de lei, a fot realizat prin Programul Judeţean de Dezvoltare Locală (PJDL) în satul dâmboviţean Butoiu de Sus, comuna Hulubeşti.

„Astăzi (joi, n.r) a fost inaugurat al patrulea proiect pentru care Consiliul Județean Dâmbovița a asigurat o bună parte din cheltuieli în comuna Hulubești! În ultimii ani, în parteneriat cu primarul Ion Cursureanu, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, am implementat cu succes 4 proiecte în valoare totală de peste 3,4 milioane de lei, sumă din care Consiliul Județean Dâmbovița a asigurat peste 1,5 milioane de lei. Pe lângă cel de astăzi, amenajare și dotare teren minifotbal, au mai fost finalizate următoarele proiecte: modernizarea DCL 97A; amenajarea și dotarea unui loc de joacă; amenajarea și dotarea unui teren sport multifuncțional”, a declarat preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Conform acestuia, de la un an la altul, Programul Județean de Dezvoltare Locală își dovedește utilitatea, Consiliul Județean Dâmbovița asigurând peste 180 de milioane de lei pentru implementarea a 230 de proiecte în 80 de localități dâmbovițene.

error: Conţinut protejat !!