Dâmboviţa: Trei persoane cu COVID-19, decedate în ultimele 24 de ore (2 iulie)

Dâmboviţa: Trei persoane cu COVID-19, decedate în ultimele 24 de ore (2 iulie)

Numărul cazurilor de COVID-19 este în creştere în Dâmboviţa, iar în ultimele 24 de ore au fost trei dâmboviţeni confirmaţi cu noul coronavirus care au decedat, conform datelor oferite, joi, de Prefectura Dâmboviţa. În total, 24 de dâmboviţeni confirmaţi cu noul coronavirus au decedat.

Numărul cazurilor de COVID-19 a crescut, în Dâmboviţa, de la 561, miercuri, la 580, joi. Deci, 19 noi cazuri în ultimele 24 de ore.

Comunicat de presă Prefectura Dâmboviţa

Polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În ultimele 24 de ore, 286 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și 119 polițiști locali au desfășurat pe raza județului Dâmbovița misiuni specifice, fiind efectuate 1748 verificări cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. O persoană care nu a respectat măsura privind izolarea la domiciliu a fost sancționată contravențional în conformitate cu prevederile Legii 55/2020, fiind introdusă într-un centru de carantină pentru 14 zile.

Astăzi, 02.07.2020, conform situației DSP Dâmbovița:

–        se află în izolare la domiciliu: 1808 persoane asimptomatice

–        se află în carantină instituționalizată: 15 persoane

–        persoane confirmate cu COVID-19, în total: 580 persoane

–        persoane vindecate : 283

–        persoane decedate de la debutul pandemiei: 24.

În ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni/acțiuni de către reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița (19 misiuni) și ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița (17 misiuni) privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport. De asemenea, reprezentanți ai DSP Dâmbovița au desfășurat 2 misiuni privind transportul probelor biologice.

Facem, în continuare, un apel către cetățenii județului Dâmbovița, de a manifesta responsabilitate cu privire la respectarea măsurilor de igienă și de distanțare socială! Dacă vă aflați în autoizolare, respectați cu strictețe recomandările autorităților, NU părăsiți sub nicio formă domiciliul pe perioada celor 14 zile.

error: Conţinut protejat !!