Dâmboviţa: Turişti au derapat cu maşina şi au căzut într-o râpă de 15 metri, în zona montană

O familie cu un copil de şapte ani a ajuns cu maşina, vineri, într-o râpă de circa 15 metri, în zona montană a judeţului Dâmboviţa.

Nimeni nu a fost rănit, jandarmii montani au intervenit şi i-au scos din maşină.

”Jandarmii montani de la Postul Zănoaga în timp ce patrulau pe traseele montane au intervenit în zona Table pentru a ajuta o familie din Târgovişte aflată în dificulate în Munţii Bucegi. Cei doi tineri împreună cu  o minoră în vârstă de şapte ani intenţionau să ajungă la un loc de cazare din zona Peştera. La un moment dat, la aproximativ 500 de metri de intersecţia DJ 714 cu DJ 713 autovehiculul a derapat, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi a gheţii căzând într-o râpă de circa 15 metri”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJJ Dâmboviţa, Ciprian Vătăşelu.

Jandarmii montani au intervenit şi i-au ajutat pe cei trei să iasă din maşină. La faţa locului au intervenit pentru a scoate maşina din râpă şi lucrătorii de la societatea de Lucrări Drumuri şi Poduri din cadrul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, societate care asigură acţiunea de deszăpezire pe DJ 714.

error: Conţinut protejat !!