Dâmboviţa: Un autocamion şi trei autoturisme implicate într-un accident la Crângaşi, o persoană a murit

Dâmboviţa: Un autocamion şi trei autoturisme implicate într-un accident la Crângaşi, o persoană a murit

Un bărbat de 88 de ani a fost accidentat mortal, luni, de un autocamion, pe raza localităţii dâmboviţene Crângaşi, în evenimentul rutier fiind implicate alte două maşini care se deplasau pe drumul public şi un autoturism care staţiona, informează IPJ Dâmboviţa.

„Echipa de cercetare s-a deplasat la fata locului, iar din primele verificări a stabilit ca un pieton, respectiv un bărbat de 88 de ani, ar fi fost acroşat şi accidentat mortal de un ansamblu de vehicule rutier, condus de un bărbat de 35 de ani. Totodata, in evenimentul rutier au mai fost implicate alte două autoturisme care se deplasau pe drumul public şi un alt autoturism staţionat. Poliţiştii rutieri continua cercetarile, urmând sa stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului rutier”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Conducătorul autocamionului a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Conform ISU Dâmboviţa, la locul evenimentului, s-au deplasat pompierii de la Garda Răcari cu o autospecială de intervenţie şi un echipaj de ambulanţă SMURD şi cei de la Detaşamentul Titu cu o autospecială de descarcerare.

error: Conţinut protejat !!