Dâmboviţa: Unul dintre cele mai mari terenuri de golf din Europa se amenajează la Niculeşti

Dâmboviţa: Unul dintre cele mai mari terenuri de golf din Europa se amenajează la Niculeşti

Unul dintre cele mai mari terenuri de golf din Europa se va amenaja la Niculeşti, judeţul Dâmboviţa, valoarea investiţiei fiind de 60 de milioane de euro, anunţă miercuri, pe pagina sa de facebook, preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Acesta spune că a fost invitat la Niculeşti, unde a fost prezentat proiectul.

„Unul dintre cele mai mari terenuri de golf din Europa se amenajează la Niculeşti! Investiţie de aproximativ 60 de milioane de euro! Astăzi, la invitația dezvoltatorului acestui proiect și a primarului comunei Niculești, Dorinel Soare, am participat la înâlnirea în care au fost făcute publice toate detaliile acestui proiect, care va așeza Dâmboviţa pe harta internaţională a golfului”, spune Corneliu Ştefan.

Investiţia de la Niculești va avea:

-Suprafață dezvoltată, 72,4 ha;

-Teren de golf, 18 trasee – championship size, Academie de Golf;

-Country Club: clubhouse, restaurante, piscine, centru de wellness, hotel, sală de evenimente, terenuri de sport și locuri de joacă;

-Peste 170 de vile individuale;

-Peste 100 de apartamente.

„Astfel de investiții arată că județul nostru și comunitățile locale sunt pregătite să răspundă nevoilor tuturor investitorilor. Suntem un partener de încredere și dăm dovadă de deschidere în ceea ce privește acordarea de sprijin celor care vin să construiască și să dezvolte în Dâmbovița. Toate acestea echivalează cu crearea de noi locuri de muncă și apariția unor afaceri locale conexe acestui sport. Felicitări!”, a transmis preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!