Dâmboviţa: Variantele în cazul celor doi bărbaţi găsiţi împuşcaţi pe câmp: accident de vânătoare sau crimă

Dâmboviţa: Variantele în cazul celor doi bărbaţi găsiţi împuşcaţi pe câmp: accident de vânătoare sau crimă

Poliţiştii şi procurorii investighează cazul celor doi bărbaţi găsiţi împuşcaţi pe un câmp la Nisipuri, în apropiere de Târgovişte, primele variante fiind accident de vânătoare sau omor calificat.

”Am efectuat cercetarea la faţa locului în condiţii de lumină artificială. Urmează să securizăm locul şi să continuăm mâine cercetările pe lumină naturală. Nu se ştie autorul, evident este căutat. Victimele au dispărut astăzi de acasă, nu avem date în momentul acesta suplimentare. Variantele sunt şi pentru accident de vânătoare şi omor calificat, având în vedere că sunt două persoane, varianta a doua este cea mai plauzibilă. Urmează să stabilim la autopsie calibrul gloanţelor, se pare că nu erau de calibru mare. Una dintre persoane a fost împuşcată în cap, există o rană şi în zona abdomenului, urmează să stabilim, iar cea de-a doua persoană în zona abdominală”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, Mihai Dincă.

Cei doi bărbaţi găsiţi împuşcaţi aveau 40 de ani, respectiv 49 de ani.

Un trecător i-a văzut pe cei doi bărbaţi şi a alertat Poliţia. Cercetările sunt în desfăşurare pentru a se stabili ce s-a întâmplat.

error: Conţinut protejat !!