Deputatul Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită la funcţia de primar al Târgoviştei

Deputatul USR Daniel Blaga este candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte, anunţă alianţa într-un comunicat remis, joi.

Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în 2002, cu specializarea Informatică. A lucrat apoi, timp de aproape 20 de ani, ca programator.

Daniel Blaga este deputat USR de Dâmboviţa, vicepreşedinte al Comisiei pentru agricultură.

„Sunt născut şi crescut în Târgovişte. Vreau să rămân aici. Îmi doresc pentru târgovişteni un oraş sigur, dinamic şi puternic, cu drumuri bune, investiţii în educaţie şi tineret, cu investiţii private substanţiale, dar şi investitori de anvergură, care să ajute economia locală. Ştiu că se poate, trebuie doar puţină muncă şi determinare, ca astfel de lucruri să se întâmple”, transmite Daniel Blaga.

Ca primar, Daniel Blaga anunţă că îşi propune să atragă mai mulţi bani europeni pentru dezvoltarea oraşului şi să facă investiţii în turismul din Târgovişte. Candidatul Alianţei Dreapta Unită spune că va sprijini companiile locale, care asigură locuri de muncă şi ajută la creşterea economiei.

error: Conţinut protejat !!