Deputatul PDL Florin Popescu cere demiterea conducerii organizaţiei PDL Dâmboviţa

florin popescu pdl miscarea popularaDeputatul PDL de Târgovişte, Florin Popescu, susţine că organizaţia judeţeană Dâmboviţa a partidului este într-o situaţie critică şi cere demiterea actualei conduceri interimare a PDL Dâmboviţa.

Popescu apreciază drept regretabile incidentele de la alegerile PDL Târgovişte de joi seara.

”Conducerea interimară a PDL Dâmboviţa îşi bate joc de membrii oneşti ai partidului. Incidentele regretabile, produse ieri seara (joi seara, n.r.), au fost generate de modul grosolan în care conducerea interimară a PDL i-a tratat pe miltanţii partidului. Peste 400 de membri PDL, oameni care au muncit pentru partid, în campaniile electorale, nu au fost lăsaţi să participe la alegeri de către body guarzii aduşi de la Bucureşti de către conducerea interimară a partidului”, se arată într-un comunicat al PDL Dâmboviţa, remis, vineri, de Florin Popescu.

Deputatul democrat liberal susţine că organizaţia judeţeană a PDL Dâmboviţa este într-o situaţie critică.

”PDL Dâmboviţa este într-o situaţie critică, datorită confiscării organizaţiei de către un grup restrâns, format în jurul tripletei Albu-Vladu-Caracota. Pentru a salva ce mai poate fi salvat, solicit conducerii centrale a partidului demiterea conducerii interimare a PDL Dâmboviţa şi invalidarea alegerilor din organizaţia municipală. În cinci luni, PDL Dâmboviţa a avut cinci conduceri interimare!”, mai spune Florin Popescu în comunicat.

Parlamentarul mai spune că este nevoie de organizarea de alegeri în organizaţie, care după ce el a fost demis de conducerea centrală, în vara acestui an, a avut numai conduceri interimare.

”Partidul nu-şi poate permite astfel de comportament, cu doar câteva luni înainte de alegerile parlamentare. PDL Dâmboviţa are nevoie de o conducere legitimă, desemnată prin alegeri corecte, o conducere care să nu potă fi contestată şi care să readucă partidul pe trend ascendent”, a mai spus în comunicat deputatul PDL Florin Popescu.

Preşedinte interimar al PDL Dâmboviţa este deputatul Iulian Vladu.

stiridb.ro vă prezintă integral comunicatul deputatului Florin Popescu.

[spoiler title=”COMUNICAT DE PRESĂ” style=”fancy” icon=”plus-circle”]Conducerea interimară a PDL Dâmbovița își bate joc de membrii onești ai partidului. Incidentele regretabile, produse ieri seara, au fost generate de modul grosolan în care conducerea interimară a PDL i-a tratat pe miltanții partidului. Peste 400 de membri PDL, oameni care au muncit pentru partid, în campaniile electorale, nu au fost lăsați să participe la alegeri de către body guarzii aduși de la București de către conducerea interimară a partidului.

Este de înțeles nervozitatea celor care au văzut că, pentru alegera conducerii organizației municipale, au fost desemnați ”delegați” salariații sau rudele unora dintre candidați. Ca idee, șapte dintre delegați fac parte din aceeași familie! Este de înțeles revolta oamenilor care au văzut că mulți dintre cei ”aleși” să voteze, mulți erau mercenari, fiind, până de curând, membri ai altor partide. Și, chiar în condițiile unei grosolane campanii de fraudare a propriilor alegeri, cei vinovați de debandada din PDL nu au reușit să adune decât 96 de ”delegați” din cei 186 anunțați.

Nemulțumirea militanților târgovișteni ai PDL a fost accentuată și de faptul că unul dintre candidații la funcția de președinte nici măcar nu este târgoviștean, el făcându-și mutația în municipiu abia în octombrie 2013. Același candidat, un etern perdant, a reușit ”performanța” de a obține la alegerile parlamentare doar 19% din voturi, în condițiile în care, la alegerile locale, PDL a obținut 46 de procente în colegiul respectiv.

Așadar, nu e de mirare că acești indivizi, care au confiscat pur și simplu partidul, au pornit o epurare de tip stalinist în partid. Și limbajul este același cu al dictatorilor comuniști: Nicolae Ceaușescu îi numea huligani pe manifestanții de la Timișoara, care voiau LIBERTATE și DEMOCRAȚIE, iar Ion Iliescu spunea despre manifestanții din Piața Universității că sunt golani. Vladu, Caracota & Co spun despre militanții PDL care au manifestat aseară împotriva lor că ar fi și interlopi! Spiritul FSN bântuie PDL Dâmbovița!

PDL Dâmbovița este într-o situație critică, datorită confiscării organizației de către un grup restrâns, format în jurul tripletei Albu-Vladu-Caracota. Pentru a salva ce mai poate fi salvat, solicit conducerii centrale a partidului demiterea conducerii interimare a PDL Dâmbovița și invalidarea alegerilor din organizația municipală. În cinci luni, PDL Dâmbovița a avut cinci conduceri interimare!

Partidul nu-și poate permite astfel de comportament, cu doar câteva luni înainte de alegerile parlamentare. PDL Dâmbovița are nevoie de o conducere legitimă, desemnată prin alegeri corecte, o conducere care să nu potă fi contestată și care să readucă partidul pe trend ascendent.

DEPUTAT Lect. univ. dr. Florin Aurelian POPESCU[/spoiler]

error: Conţinut protejat !!