DIICOT: 15 percheziţii în Dâmboviţa şi Prahova, la persoane suspectate de trafic de droguri

DIICOT: 15 percheziţii în Dâmboviţa şi Prahova, la persoane suspectate de trafic de droguri

Procurori DIICOT împreună cu poliţişti au efectuat, miercuri, 15 percheziţii în Dâmboviţa şi Prahova, la persoane suspectate de trafic de droguri, iar 65 de persoane au fost duse la audieri, informează DIICOT.

„Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Ploieşti au efectuat un număr de 15 percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Prahova şi Dâmboviţa, la locuinţele unor persoane suspectate de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc, deţinere de droguri de risc pentru consum propriu şi efectuarea, fără drept de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a produce efecte psihoactive”, precizează DIICOT.

Conform sursei citate, membrii grupării au comercializat cantităţi importante de cannabis, comprimate ecstasy, cocaină şi produse cu efecte psihoactive către consumatori din Prahova şi Dâmboviţa.

La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Ploieşti au fost conduse, în vederea audierii, un număr de 65 de persoane.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale. Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploieşti.

error: Conţinut protejat !!