Doctor ginecolog de la Spitalul Judeţean Târgovişte, prins când lua mită pentru a face o cezariană

Doctor ginecolog de la Spitalul Judeţean Târgovişte, prins când lua mită pentru a face o cezariană

Un doctor pensionar cu contract de prestări servicii la Spitalul Judeţean Târgovişte a fost prins în flagrant când lua mită pentru a face o cezariană.

Medicul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi trimis în instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Familia pacientei a fost cea care a reclamat faptul că doctorul a cerut bani pentru a face cezariana. Surse din anchetă susţin că doctorul a cerut iniţial 1.750 de lei şi a fost prins primind 1.400 de lei.

Procurorii cercetează în continuare faptele, iar în cauză a fost deschis un dosar penal pentru luare de mită.

Pe acest subiect a scris, joi, pe facebook, şi deputatul USR Emanuel Ungureanu.

„Medicul i-a pretins bani soţului, şpaga trebuia dată după intervenţie şi a fost împărţită ulterior între ginecolog, anestezist şi o asistentă de la sală. Medicii şi asistentele din spital au reacţionat prompt împotriva victimei şpăgarilor, colegial, frumos, nu? Citiţi cu atenţie mesajul celui care a avut curajul să denunţe faptul că i s-au pretins bani pentru ca soţia să nască în condiţii bune. „(…) este o problemă foarte gravă din punctul meu de vedere cu soţia mea la spital, de dimineaţă la ora 6:30 o asistentă şi nu prea voia să îi facă tratamentul pe motiv că „l-a aranjat pe doctor” iar acum 30 de minute a venit un domn doctor ginecolog Tomescu a întrebat-o dacă ea e …. iar când a ieşit din salon a înjurat-o de toate alea”, spune Ungureanu, care precizează că l-a sfătuit pe cel care i-a scris să îl denunţe pe doctor la DGA.

error: Conţinut protejat !!