Dom, cel mai modern restaurant din Târgoviște, și-a deschis porțile

dom-restaurant

Restaurantul Dom, cel mai modern și amplu spațiu dedicat gastronomiei si găzduirii evenimentelor din Târgoviște și-a deschis porțile luni seară, în cadrul unei lansări care a reunit cele mai cunoscute persoane publice ale orașului.

Situat în  zona bazei de agrement, Dom este un proiect gândit să ofere publicului larg o varietate de spații dedicate petrecerii timpului liber: o sală de mese autorizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență pentru 650 de persoane, o terasă cu piscină de 300 mp, o grădină și un loc de joacă pentru copii, conturate de gabioane de piatră menite să protejeze vizual și acustic locația, astfel oferind  intimitate. Cupola sălii de restaurant este construită pe un subsol general ce adăpostește toate dependințele, respectiv: grupuri sanitare, depozite, un bar, un loc de joacă pentru copii și bucătăria, toate așezate lângă o parcare de 150 de locuri.

Pe lângă designul inovativ, restaurantul complexului Dom propune clienților un meniu special gândit pentru încântarea celor mai diferite și pretențioase gusturi. Elaborat de Chef Adrian Trandafir, un cunoscut bucătar cu experiență internațională, specializat în bucătăria fusion, meniul include o gamă variată de preparate, de la salate vegan la feluri de bază gătite sofisticat și la variante culinare exotice.

Dom își propune să fie inedit sub toate aspectele, de la modul de gândire al spațiului la designul ultra modern și inovativ, punând accent pe servirea de calitate, produse culinare de top, pe muzica ambientală live și aer curat, în scopul de a promova un mod de viață sănătos.

“Am construit acest spațiu din dorința de a crea un restaurant inedit  care să ofere oamenilor buna dispozitie. Astfel, a luat naștere provocarea de a construi ceva proiectat cu simț estetic și rigurozitate, la cele mai înalte standarde. Nimic din acest complex nu este făcut «cum e mai ușor». Totul este făcut «cum trebuie», fiind gândit din perspectiva necesităților  clienților. Astfel, Dom a luat naștere tocmai pentru a oferi un cadru deosebit, în care cei din Târgoviște să își poată petrece momente de relaxare”, a declarat Dragoș Finteanu, proprietarul complexului Dom.

dom-restaurant-panglica

Pe lângă abordarea creativă a compunerii spațiului și a design-ului interior, noul spațiu este special gândit pentru a oferi cele mai bune condiții de securitate oaspeților săi. Spațiul are multiple spații vitrate, 11 fluxuri de evacuare (ce fac ansamblul foarte ușor de evacuat), sisteme automate de detecție și de stingere a incendiilor și materiale ignifugate .În plus, sala de mese a complexului, de 560 mp, este dotată cu sisteme de securitate similare cu cele ale mall-urilor, respectiv: hidranți interiori și exteriori alimentați dintr-un  bazin propriu de stocare a apei cu grup de pompare, sistem automat de detecție a fumului și instalație automată de desfumare în caz de incendiu.

Conceptul inovativ al restaurantului Dom care poate fi considerat un adevarat complex de petrecere a timpului liber aparține tânărului arhitect Mitru Petrescu, Atelier DOCT, proiectul fiind perfecționat de-a lungul a 2 ani de proiectare și implementat pe parcursul altor 3 ani.

Adresă:  Calea Ialomitei, nr.100, Târgovişte (vizavi de Baza de Agrement Crizantema)

error: Conţinut protejat !!