Dragnea, întrebat la Târgovişte dacă alegătorii sunt nemulţumiţi că nu primesc găleţi, tricouri şi alte asemenea materiale

tutuianu-dragnea-stan

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la Târgovişte, că oamenii nu sunt nemulţumiţi că în această campanie electorală nu mai primesc găleţi, tricouri sau alte asemenea materiale care puteau fi date până acum, ci vor ca promisiunile ce se referă în principal la dezvoltarea infrastructurii să fie respectate. ”S-a depăşit acea perioadă”, a mai spus Dragnea.

Liderul PSD a fost întrebat de reprezentantul stiriDB dacă alegătorii sunt nemulţumiţi că nu mai primesc, ca până acum, găleţi, tricouri sau alte asemenea materiale electorale.

”Cred că e o lege sănătoasă şi preventivă. Pe de o parte diminuează foarte mult posibilitatea ca unii oameni să greşească în campanie, iar pe de altă parte ajută partidele care sunt obişnuite să comunice din om în om, să vorbească direct cu oamenii şi nu să fie preocupate de brichete, tricouri, geci, şepci şi aşa mai departe. Eu nu cred că oamenii sunt nemulţumiţi că nu primesc aşa ceva. Sigur, dacă ar fi primit, era bun primit. Dar oamenii nu pentru asta sunt supăraţi, Oamenii vor fi mulţumişi dacă ceea ce se promite, se face. Pentru că indiferent cât de frumos ar fi un tricou, până la urmă se rupe, indiferent cât de bună ar fi o brichetă, până la urmă se duce gazul. Dar o alimentare cu apă, o canalizare, un drum, o şcoală, un dispensar, asta rămân. Şi oamenii asta aşteaptă. S-a depăşit, după părerea mea, în România, perioada în care voturile erau, mă rog, cumpărate, între ghilimele, sentimental sau emoţional prin astfel de gesturi”, a afirmat Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD s-a referit şi la startul campaniei electorale.

”Campania a pornit normal, decent şi e bine să o ţină aşa, pentru că mediul ăsta, până la urmă, dă posibilitatea celor care au ceva de spus să poată să spună, nemaifiind atît de multă gălăgie şi atât de multă încrâncenare, să se calce pe picioare toţi candidaţii… care să vină mai repede cu… Bine, la dumneavoastră (în Dâmboviţa, n.r.) era cu puii, cu găleata sau cu puiul sau cu alte bunuri”, a mai spus Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost prezent joi în Dâmboviţa, unde a vizitat Parcul Industrial de la Priboiu şi a susţinut o conferinţă de presă la sediul PSD Dâmboviţa.

La conferinţa de presă susţinută la sediul PSD Dâmboviţa, Dragnea şi-a exprimat susţinerea pentru candidaţii PSD din Târgovişte şi din judeţ.

error: Conţinut protejat !!