Drumul din DN 71 spre Cabana Cuibul Dorului-Şaua Dichiului, închis circulaţiei

Drumul din DN 71 spre Cabana Cuibul Dorului-Şaua Dichiului, închis circulaţiei

Drumul de acces pe platoul Bucegilor din DN 71 Târgovişte-Sinaia este în continuare închis circulaţiei publice, având lucrările de reabilitare şi modernizare nefinalizate, se arată într-un comunicat al Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa.

Astfel, sectorul de drum DJ 713 de la DN 71 – Cabana Cuibul Dorului – Şaua Dichiului– Cabana Piatra Arsă este închis circulaţiei, iar turiştii care vor să ajungă la cabanele din zona montană Padina-Peştera au varianta drumului judeţean 714 pe la Moroieni.

”Deplasările pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera se vor realiza numai cu autovehicule de teren, echipate cu dispozitive antiderapante. De asemenea nu recomandăm deplasările în această zonă în perioadele în care sunt cantităţi importante de precipitaţii sub formă de zăpadă, lapoviţă sau ploaie. Recomandăm atenţie sporită în zonele cu drum îngustat şi unde există posibilitatea de dislocare a unor bolovani din versanţi, respectiv la: km 7,4; km 11,8; km 14; km 24,6; km 25,9”, se mai arată în comunicatul CJ Dâmboviţa.

Participanţii la traficul rutier mai sunt anunţaţi că, în judeţul Dâmboviţa, este închisă circulaţia peste podul pe DC 31 peste Ialomiţa, la Finta, în urma avariilor produse de precipitaţiile abundente, care au determinat eroziuni şi prăbuşiri de maluri.

În perioada 6 – 11 aprilie 2015, în judeţul Dâmboviţa, se efectuează lucrări de reabilitare podeţe pe DJ 724, la Pucheni; reabilitare pod peste Ialomiţa, la Finta, pe DC 3; întreţinere îmbrăcăminţi asfaltice DJ 711 Târgovişte – Bilciureşti; întreţinere îmbrăcăminţi asfaltice DJ 712A Izvoare – Râu Alb; reprofilare cu adaos de material pietros DJ 714, Sanatoriul Moroeni – Peștera; turnare covor bituminos DJ 722 Nucet – Movila, km 9+500 – 11+400; estetică rutieră DJ 702B Ulmi – Gura Ocniţei; punere în siguranţă a circulaţiei rutiere şi pietonale la podul peste Argeş, DJ 701, Ungureni – Corbii Mari, km: 31+040; reabilitare DJ 710B, la Vișinești.

error: Conţinut protejat !!