Electoral PNL: Cozonaci şi pui electorali PSD, la Moreni şi I.L. Caragiale

Electoral PNL: Cozonaci şi pui electorali PSD, la Moreni şi I.L. Caragiale

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia asupra faptului că liderii locali ai Partidului Social Democrat din municipiul Moreni şi comuna I.L.Caragiale au creat adevărate reţele de influenţare şi cumpărare a votului la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, pe fondul stării de sărăcie a locuitorilor din zonă.

Morenarii sunt chemaţi să voteze PSD, primind pui şi cozonaci, dar şi lemne din plutele tăiate ilegal de primăria oraşului de pe raza municipiului. Cei pe care mita electorală nu îi convinge sunt ameninţaţi cu tăierea ajutorului social, a altor forme de sprijin sau cu evacuarea din imobilele primăriei.

Aceleaşi situaţii se înregistrează şi în comuna I.L.Caragiale. Singura diferenţă este că aici oferirea de lemne de foc, este înlocuită cu plata, de către liderii PSD, a datoriilor înregistrate “pe caietele” magazinelor din localitate.

Faptele liderilor PSD din Moreni şi I. L.Caragiale sunt penale şi sperăm că organele competente se vor sesiza cu privire la aceste aspecte.

Ştim că foarte mulţi dâmboviţeni sunt ameninţati, ei sau familiile lor, ştim că se fac presiuni nenumărate, iar oamenii se tem.  Poate şi tentanţia primirii unor atenţii, ilegale de altfel, este foarte mare. Dar tocmai asta vrea PSD: un judeţ cu oameni săraci şi speriaţi, fără  viitor.

PNL Dâmboviţa

error: Conţinut protejat !!