Electoral: PNL Dâmbovița, alături de Dacian Cioloș! Pentru că Dâmbovița merită mai mult!

ciolos

Românii au în față două variante propuse de cele două mari partide politice din România: Dacian Cioloș vs. Liviu Dragnea. Dacian Cioloș a demonstrat în acest an că are toate calitățile pentru a continua ca premier după alegerile parlamentare.

În acest an, PSD a practicat un sabotaj sistematic la adresa Guvernului, atât din interior, cât și din exterior, însă Dacian Cioloș a schimbat a modului în care PSD este obișnuit să guverneze. Guvernul Cioloș a demonstrat că poate asigura o creștere economică mai mare decât cea a Guvernului Ponta, fără aroganța sa, fără tupeul, minciuna și persiflarea acestuia, fără a proteja suspecți de corupție și fără a organiza rețele infracționale de partid.

Opțiunea politică din alegerile parlamentare este una cu mult mai fericită decât cu alte ocazii. Românii nu vor mai fi puși în situația de a alege ”răul cel mai mic”, ci vor putea da un vot pozitiv pentru un proiect solid, de durată, fapt care este un mare câștig pentru democrația din România!

Varianta nefericită pentru România: PSD, condus de condamnatul penal Liviu Dragnea, susținut pentru a fi premierul unui Guvern după chipul și asemănarea lui. Decizia PSD de a-l desemna pe Dragnea NU este asumată oficial pentru că PSD-ALDE NU sunt oneste cu electoratul căruia i se adresează. PSD-ALDE știu că românii nu ar agrea un condamnat penal în funcția de premier și ar respinge această variantă dacă ar cunoaște-o oficial înainte de alegeri.

Din 11 decembrie 2016, România înainte! PNL, Pentru că Dâmbovița merită mai mult!

error: Conţinut protejat !!