Elena Udrea, la Târgovişte: Grijă să nu spargem oglinda că nu mă mai mărit şapte ani

Elena Udrea, la Târgovişte: Grijă să nu spargem oglinda că nu mă mai mărit şapte ani

Elena Udrea a probat, sâmbătă, mai multe obiecte de port tradiţionale în Târgul Meşteşugarilor din Târgovişte, iar când una dintre vânzătoare a ajutat-o cu o oglindă, Elena Udrea a atenţionat-o ”grijă cu oglinda, să nu o scăpăm, că nu mă mai mărit şapte ani!”.

Întrebată de reporterul stiriDB dacă are vreun gând de căsătorie şi îi e frică de această superstiţie, Elena Udrea a răspuns ”n-am niciunul, am zis şapte ani de aici încolo e mult, dacă aveam 20 de ani, hai, dar de la 40 la 47 e mult!”.

ipp

Elena Udrea şi-a cumpărat din târg un brâu cu motive tradiţionale. ”Lansăm o modă, purtăm brâie româneşti”, a spus Udrea. A mai cumpărat o brăţară din mărgele, un arici origami, realizat din hârtie, şi a probat un ilic.

ipp

Elena Udrea a făcut poze cu trecătorii, comercianţii din Târgul Meşteşugarilor şi cu localnicii.

ipp

Candidatul PMP la prezidenţiale, Elena Udrea, s-a aflat, sâmbătă, la Târgovişte, unde a avut o întâlnire cu arhiepiscopul Târgoviştei, Nifon, a susţinut o conferinţă de presă la sediul PMP Dâmboviţa şi a mers la Târgul Meşteşugarilor ce are loc în centrul municipiului cu ocazia Zilelor Cetăţii Târgovişte.

ipp

 

error: Conţinut protejat !!