Elena Udrea: USL se va rupe până luni; scandalul este între Ponta şi Antonescu, de a câştiga prezidenţialele

Elena Udrea: USL se va rupe până luni; scandalul este între Ponta şi Antonescu, de a câştiga prezidenţialele

Uniunea Social Libearlă (USL) se va rupe până luni, este un scandal între Ponta şi Antonescu, generat doar din dorinţa de a câştiga prezidenţialele, a declarat, vineri, la Târgovişte, deputatul Elena Udrea.

”Este finalul unei guvernări care nu a adus nimic bun României. Se termină cu un mare scandal. Evident există luptă acum între PSD şi PNL, fiecare să îl facă pe celălalt vinovat în faţa propriului electorat. Pierde, din păcate, România, pierd cetăţenii, care asistă neputincioşi la un scandal între Ponta şi Antonescu, generat doar din dorinţa de a câştiga prezidenţialele. Se vor rupe până luni, dar asta pe noi ne lasă indiferenţi pentru că Antonescu acum degeaba joacă cartea liderului de dreapta, l-a girat pe Victor Ponta timp de aproape trei ani, a girat o guvernare care a ignorat electoratul de centru dreapta”, a afirmat Udrea.

Despre USD, Elena Udrea a spus că ”a fost gândită ca o majoritate care să asigure guvernarea PSD, guvernarea Ponta mai departe, după ce PNL va fi dat afară de la guvernare”.

Întrebată de jurnalişti de o eventuală apropiere între Crin Antonescu şi Traian Băsescu, Udrea a răspuns ”o fi trecut (Crin Antonescu, n.r.) pe lângă poarta palatului, cine ştie?!”.

Elena Udrea a participat, vineri, la Târgovişte, la inaugurarea sediului Partidului Mişcarea Populară Dâmboviţa, apoi s-a întâlnit, la sediul Teatrului Municipal Târgovişte, cu membri şi simpatizanţi ai PMP.

error: Conţinut protejat !!