Eveniment de lansare a candidaţilor PNL la europarlamentare, la Târgovişte

Eveniment de lansare a candidaţilor PNL la europarlamentare, la Târgovişte

PNL şi-a lansat candidaţii la europarlamentare şi la Târgovişte, în cadrul unui eveniment ce a avut loc miercuri, la Casa Sindicatelor din municipiu.

Candidatul PNL la alegerile europarlamentare, Rareş Bogdan, a declarat miercuri, la Târgovişte, că în opinia sa este nevoie de un ghid unic la nivel european pentru atragerea fondurilor europene, în condiţiile în care în România reglementările în acest domeniu sunt mult mai numeroase comparativ cu alte ţări europene.
Rareş Bogdan a precizat, în cadrul unei conferinţe de presă, că dacă ghidurile pentru atragerea fondurilor europene din Spania sau Polonia au doar câteva pagini, cele din România sunt mult mai voluminoase.
„Lucrurile astea trebuie rezolvate şi asta pot să o facă exact europarlamentarii români. Adică trebuie un ghid unic de aducere a banilor europeni, în care să nu existe diferenţă între România, Polonia, Germania, Franţa. Trebuie să fie exact aceleaşi condiţii, cum trebuie să fie exact aceleaşi subvenţii. Între România, Polonia, Grecia, Portugalia sau Germania nu trebuie să existe diferenţe de subvenţii”, a afirmat candidatul de pe prima poziţie a listei PNL la europarlamentare.

error: Conţinut protejat !!