Explozie urmată de incendiu la un bloc din Târgovişte, 30 de locatari s-au autoevacuat

Explozie urmată de incendiu la un bloc din Târgovişte, 30 de locatari s-au autoevacuat

O explozie urmată de incendiu a avut loc, în noaptea de miercuri spre joi, la un apartament din Târgovişte, iar un bărbat de 57 de ani a fost rănit, informează ISU Dâmboviţa.

„Explozie urmată de incendiu în mun. Tragoviste, str. Popescu Radu, nr. 2, bl. 24A, Sc. A, et. 1. Explozia a fost urmată de un început de incendiu (au ars furtunul de la aragaz şi materiale textile). În urma incendiului a rezultat o victimă care a suferit arsuri la nivelul feţei. Au fost afectate uşa de la intrarea blocului, uşa, ferestrele şi balconul apartamentului şi două autoturisme aflate în faţa blocului”, precizează ISU Dâmboviţa.

S-au autoevacuat circa 30 persoane.

Persoana rănită a fost evacuată de pompieri şi a primit îngrijiri medicale de la echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa prezent la locul evenimentului.

„La o primă evaluare a urmărilor exploziei, se pare că nu este afectată structura blocului. Totodată, a mai fost identificat un autoturism avariat. A fost solicitat Inspectoratul de Stat în Construcţii pentru efectuarea unor verificări de specialitate”, mai anunţă ISU Dâmboviţa.

La faţa locului au intervenit pompierii cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD şi o autospecială pentru lucru la înălţime.

error: Conţinut protejat !!