Facebook Explorer 4 (Ediția de Crăciun)

Facebook Explorer 4 (Ediția de Crăciun)

stiridb.ro continuă seria de articole care prezintă cele mai interesante postări ale politicienilor dâmboviţeni în mediul online.

Sub titulatura Facebook explorer vă ajutăm să aflaţi pe unde merg politicienii în vacanţe, cu cine se fotografiază sau ce postează pe cea mai populară reţea de socializare.

În această ediţie vă prezentăm cum au petrecut politicienii dâmboviţeni Crăciunul, în mediul online.

-primarul municipiului Târgovişte, Gabriel Boriga, a avut o perioadă plină de sărbători, a aprin luminile în bradul din Piaţa Tricolorului, a împărţit cadouri colindătorilor, a postat imagini şi impresii de la evenimente pe pagina sa de facebook şi a urat târgoviştenilor Crăciun Fericit.

boriga

-preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuțuianu, a postat şi el o urare pe pagina sa de facebook.

-deputatul PSD Ionuţ Săvoiu a adresat urări, dar a prezentat, pe 26 decembrie, şi cele mai importante 10 realizări din 2013 ale USL.

-senatorul independent Sorin Roşca Stănescu a adresat şi el urări pe pagina de facebook, dar a postat şi un articol ”De ce se vinde Ceauşescu din ce în ce mai bine?”

srs

-deputatul Florin Popescu a postat şi el urări de Crăciun

-există un parlamentar pe care nici sărbătorile nu l-au adus în comunitatea online. Deputatul PNL Ion Pârgaru nu s-a mai apropiat de contul de facebook de când a fost ales, din 2012. Ultima postare a acestuia este o urare de anul trecut.

-deputatul PSD Stanciu Zisu a oferit de Crăciun, pe facebook, un editorial de Andrei Pleşu ”Cum se (auto)sabotează o carieră”.

zisu 

-deputatul Iulian Vladu a postat o urare de Crăciun pe facebook.

error: Conţinut protejat !!