Farmaciile Hyperici recomandă Redoxon Inmuno 4, pentru sistemul imunitar

redoxon-inmuno-4

Sistemul imunitar e tot timpul pus la încercare, iar recomandarea farmaciilor Hyperici este de a-l susține cu gama Redoxon.

Redoxon Inmuno 4 este o combinație de ingrediente active (Vitamina C, Echinacea, Propolis și Zinc), creată special pentru a ajuta și întări sistemul natural de apărare al organismului

Echinacea (150mg) – ajută la întărirea sistemului imunitar, reduce posibilitatea de dezvoltare a simptomelor răcelii cu până la 58% și reduce durata răcelii (cu 1 până la 4 zile).

Vitamina C (90mg) și Zinc (7,5mg) – doi nutrienți ce contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Conținutul de Vitamina C și Zinc din Redoxon Inmuno 4 contribuie la protejarea celulelor împotriva proceselor oxidative.

Propolis (100mg) – substanță rpodusă de albine pentru apărarea stupului împotriva factorilor externi și a germenilor. Propolisul conține o combinație de substanțe active, cele mai importante fiind flavonoidele, prezența lor determinând eficacitatea extractului. Propolisul are proprietăți imunomodulatoare, antimicrobiene, antiinflamatorii și antioxidante.

Mode de administrare:

  1. Se recomandă 2 plicuri pe zi la apariția primelor simptome ale răcelii și se continuă până la dispariția lor, maxim 7 zile.
  2. In perioadele cu schimbări bruște de temperatură și de efort fizic sau mental crescut, se recomandă 1 plic pe zi, timp de 14 zile. Dacă este necesar cura se poate repeta după o perioadă de pauză de 14 zile.

Produsul se dizolvă direct în cavitatea bucală, fără a fi necesară dizolvarea în apă.

În farmaciile Hyperici găsiți produse la cele mai bune prețuri!

Pentru mai multe recomandări, specialiştii Hyperici sunt la dispoziţia pacienţilor în farmaciile din judeţ.

carmen-holban-hyperici

Carmen Holban, asociat HypericiFarm

error: Conţinut protejat !!