Fotbal: Chindia Târgovişte şi-a păstrat locul în Liga I

Fotbal: Chindia Târgovişte şi-a păstrat locul în Liga I

Chindia Târgovişte şi-a păstrat locul în Liga I de fotbal, după ce a terminat la egalitate cu CS Mioveni, 1-1 (1-1), miercuri, în deplasare, în manşa a doua a barajului pentru menţinerea/promovarea în primul eşalon.

Învinsă în primul joc, de la Ploieşti, cu 2-0, CS Mioveni a deschis scorul destul de repede, prin Andrei Hergheligiu (7), care l-a devansat pe portarul Marian Aioani, ieşit tardiv.

Chindia a restabilit egalitatea în finalul primei reprize, prin Josip Ivancic (45+1), după ce centrare a lui Blaise Yameogo.

Gazdele au mai avut câteva şanse de gol, însă cele mai mari ocazii au fost ratate de Daniel Florea (două) şi Yameogo (două).

În toate cele cinci baraje de menţinere/promovare care s-au desfăşurat până acum câştig de cauză a avut echipa de Liga I.

Chindia a terminat pe ultimul loc în Liga I (14), dar a obţinut dreptul de a juca barajul după schimbarea sistemului competiţional pentru stagiunea următoare. CS Mioveni a încheiat pe locul al treilea play-off-ul Ligii a II-a.

CS Mioveni a evoluat ultima oară în Liga I în sezonul 2011-2012.

UTA Arad şi FC Argeş au promovat direct în Liga I.

Ediţia 2020-2021 a Ligii I va debuta pe în weekend-ul 20-22 august, tragerea la sorţi a programului urmând să aibă loc joi, la sediul LPF.

CS Mioveni – AFC Chindia Târgovişte 1-1 (1-1), Stadion Orăşenesc – Mioveni
Au marcat: Andrei Hergheligiu (7), respectiv Josip Ivancic (45+1).
În tur: 0-2.
Arbitru: Marius Avram (Bucureşti); arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ (Bucureşti), Vladimir Urzică (Piatra Neamţ); arbitru de rezervă: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti)
Observatori: Aron Huzu (Sibiu) – CCA, Felix Grigore (Bucureşti) – FRF

error: Conţinut protejat !!