#fotbal Târgovişte: Chindia se reîntoarce acasă, meciul cu Voluntari pe 19 mai; cât costă biletele

#fotbal Târgovişte: Chindia se reîntoarce acasă, meciul cu Voluntari pe 19 mai; cât costă biletele

Oficialii clubului de fotbal Chindia Târgovişte au anunţat pe facebook că primul meci disputat de Chindia acasă după renovarea stadionului va avea loc pe 19 mai cu Voluntari.

Biletele vor costa între 20 de lei şi 50 de lei.

Dragi suporteri,

Avem plăcerea să vă invităm la primul meci oficial al echipei noastre pe noul stadion “Eugen Popescu”. Ne dorim cu toții un stadion arhiplin vineri seară și o atmosferă deosebită, pe măsura acestui eveniment. Meciul cu FC Voluntari, unul foarte important pentru echipa noastră, este programat vineri, 19 mai, ora 20.00, la Târgoviște, în etapa a IX-a a play-out-ului Superligii. Biletele se vor vinde atât online (maxim 4/persoană ), pe portalul myticket.ro, cât și la case (maxim 5/persoană), la stadionul “Eugen Popescu”. Casele de bilete sunt amplasate la intrarea în Tribuna a II-a, Str. Justiției, nr. 3.

Biletele costă 50 lei la Tribuna I, sectoarele B, C, D, E, F și 40 lei, la sectoarele A și G.

La Tribuna a II-a: Sectoarele C, D, E, F, G, K, L – 30 lei, sectoarele A, B, H, I – 20 lei (A și B: sectoare pentru galeria echipei noastre), sector oaspeți: J – 20 lei.

Pentru o cât mai bună localizare a sectoarelor, regăsiți harta detaliată a stadionului Eugen Popescu.

Casele de bilete vor fi deschise după următorul program:

miercuri, 17 mai: 10-17.00

joi, 18 mai: 10-17.00

vineri, 19 mai: 12.00 – 20.30

Biletele vor fi disponibile online de miercuri, ora 10.00.

Vom reveni cu detalii privind modalitățile de acces. Vă așteptăm alături de noi vineri seară! Băieții noștri au nevoie de tribune pline și de un sprijin pe măsură!

Hai Chindia!

error: Conţinut protejat !!