Fundaţia olandeză ”Resocialisation Elderly People Foundation” a reluat colaborarea cu autorităţile din Titu

Reprezentanţi ai fundaţiei olandeze ”Resocialisation Elderly People Foundation” din oraşul Weert, provincia Limburg, au efectuat, luni, o vizită în oraşul dâmboviţean Titu, unde s-au întâlnit cu autorităţile locale şi au mers la unităţile medicale din localitate.

”Edilul oraşului Titu, Traian Niculae, a primit vizita fundaţiei ”Resocialisation Elderly People Foundation”, după o întrerupere a legăturilor de colaborare de un an şi jumătate. Preşedintele fundaţiei,  André  Meulendijks, însoţit de câţiva membri ai fundaţiei,  a vizitat Unitatea de Primiri Urgenţe (U.P.U.), Centrul Multifuncţional de Sănătate Titu şi Căminul de bătrâni de la Codreanu, din cartierul Hagioaica”, se arată într-un comunicat al primăriei Titu.

titu01mic

Prezenţi la întâlnirea cu reprezentanţii fundaţiei olandeze au mai fost viceprimarul oraşului Titu, Vlad Oprea, şi preşedintele PSD Titu, Ion Nicolae

Au fost discutate aspecte legate de buna funcţionare a unităţilor medicale vizitate, precum şi de dotarea acestora. Un alt subiect a fost legat de oportunităţi legate de sprijinul şi atenţia care trebuie acordate persoanelor vârstnice din Titu.

Fundaţia olandeză din Weert a sprijinit în ultimii 20 de ani Spitalul orăşenesc şi Policlinica Titu prin voluntari, echipament şi instrumentar medical, dar şi cu alte donaţii.

error: Conţinut protejat !!