Gabriel Boriga a acceptat provocarea de a-şi turna apă cu gheaţă în cap (video)

Gabriel Boriga a acceptat provocarea de a-şi turna apă cu gheaţă în cap (video)

Gabriel Boriga a acceptat provocarea de a-şi turna apă cu gheaţă în cap, a scris despre acest lucru pe facebook şi a postat un video care surprinde momentul.

”Accept provocarea lui Florin Nini la Ice Bucket Challenge şi îi provoc pe: Ciprian Prisăcaru, Ciprian Iugulescu, Cristi Daniel Stan şi Echipa de Volei CSM Târgovişte”, scrie Boriga pe facebook.

Fostul primar al Târgoviştei Gabriel Boriga spune şi de ce a acceptat provocarea.

”Dragii mei… Mă simt onorat să fiu primul târgoviştean căruia i s-a oferit oportunitatea de a se implica în acţiunea caritabilă derulată de ALS Association prin intermediul lansării proiectului Ice Bucket Challenge. Am acceptat fără dubii provocarea lansată de domnul Florin Nini nu pentru amuzamentul momentului, ci pentru importanţa sa caritabilă. Încurajez, cu această ocazie, toţi târgoviştenii să fie solidari, la rândul lor, cu această cauză, să accepte provocarea şi să facă, asemenea tuturor celor ce ne-am implicat, donaţia către ALS Association având mulţumirea că vor contribui la ameliorarea suferinţei tuturor bolnavilor de scleroză laterală amiotrofică din lume”, mai scrie Gabriel Boriga pe facebook.

Cunoscută sub numele de “Ice Bucket Challenge”, provocarea găleţii cu apă rece este folosită în special pentru a sprijini donaţiile pentru ajutorarea celor care suferă de boala Lou Gehrig (ALS). Este boala de care suferă fizicianul Stephen Hawking.

Cei care răspund provocării trebuie să facă și o donație în scop umanitar. Campania a strâns până acum peste 20 de milioane de dolari pentru pacienții care suferă de scleroză amiotrofică laterală.

error: Conţinut protejat !!