Gabriel Boriga, implicat în campania umanitară de ajutorare a 400 de copii; te poţi alătura și tu cu alimente, haine, jucării

Fostul primar al Târgoviştei Gabriel Boriga s-a implicat în campania „Dar din dar pentru suflete minunate”, de ajutorare a 400 de copii din Parohia Glodeni. Inițiativa le are drept organizatoare pe Cristina Petre și Mariana Spătaru.

” Nu există vreun ONG în spatele sau în fața acestei acțiuni, nu există vreun partid în spatele sau în fața acestei acțiuni, ci doar bun simț, dăruire și spirit de a ajuta. Ca de fiecare dată, mă alătur unor astfel de activități, după cum știți am făcut-o și acum câțiva ani, o s-o fac și de acum încolo, indiferent de ce se va întâmpla”, a spus Gabriel Boriga.

Cristina Petre a mărturisit că inițiativa a pornit-o cumva solitar, cu gândul de a ajuta, fie și puțin, copii care nu sunt atât de norocoși. A creat o campanie online și, la scurt timp, a fost contactată de o prietenă care i-a povestit de cei peste 400 de copii din Glodeni care au nevoie de ajutor. În felul acesta, campania s-a transformat și a devenit mult mai amplă.

Momentul culminant al campaniei va avea loc pe 19 noiembrie, la Căminul Cultural din Glodeni, acolo unde vor fi prezenți, alături de copiii din parohie, foarte mulți dintre cei care au dorit să se implice în acest proiect superb. Vor fi momente de spectacol, muzică ușoară și populară, cu interpreți care s-au oferit să vină și să ajute. Și-au anunțat, deja, participarea Orchestra Populară „Chindia” a Centrului Județean de Cultură Dâmbovița, Ansamblul de cântece și jocuri populare „Rodica Bujor” din Voinești, târgovișteanca Izabela Simion (Vocea României și X Factor), solista de muzică populară Mariana Davidescu și alții.

Alături de proiect este și Arhiepiscopia Târgoviștei, deja, mai mulți preoți din diferite zone ale județului mobilizându-se împreună cu comunitățile lor pentru a da o mână de ajutor.

În cadrul campaniei, se primesc donații de alimente, îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării. Nu se acceptă bani.

Donațiile se primesc într-un depozit din municipiul Târgoviște, cartierul CFR. Cei care vor să facă un gest în acest sens, sunt rugați să sune oricând, până pe 18 noiembrie, la unul din cele 2 numere de telefon de pe afișul campaniei.

Toate detaliile și noutățile despre acest proiect pot fi urmărite pe pagina de facebook a campaniei.

error: Conţinut protejat !!