Grindeanu: I-am asigurat pe reprezentanții Renault că infrastructura e una dintre prioritățile noastre (video)

Grindeanu: I-am asigurat pe reprezentanții Renault că infrastructura e una dintre prioritățile noastre (video)

Premierul Sorin Grindeanu i-a asigurat, marți, pe reprezentanții Renault, după o vizită la Centrul Tehnic de la Titu, că infrastructura, mai ales tronsonul Sibiu – Pitești, reprezintă una dintre prioritățile Guvernului.

„Centrul Tehnic Renault reprezintă pentru România un exemplu de cum trebuie să se dezvolte o companie de succes”, a declarat premierul.

El a amintit că Centrul de la Titu este al doilea de acest tip al companiei Renault, după cel din Franța.

„Am avut discuții aplicate cu reprezentanții Renault. (…) Nu sunt primul, dar sper să fiu ultimul cu care să se discute despre infrastructură. Se discută din 2007 de acest lucru aici. Cred că e timpul să uităm de vorbe, să trecem la fapte. I-am asigurat pe reprezentanții Renault că infrastructura, mai ales tronsonul Sibiu — Pitești, e una dintre prioritățile noastre”, a spus Grindeanu.

În ceea ce privește dezvoltarea infrastructurii, acesta a arătat că își dorește ca ritmul să fie „cu totul și cu totul altul”.

„E vremea să terminăm cu vorbele, mai ales din punct de vedere al infrastructurii, și să se vadă lucruri. Avem bani, sunt bani europeni pe care până în acest moment România nu a știut să-i cheltuie. Aici cred că e o vină a tuturor guvernelor din trecut. Nu vreau ca Guvernul pe care îl conduc să se înscrie în această listă”, a susținut Sorin Grindeanu.

Premierul a afirmat că a discutat cu reprezentanții companiei despre educație și adaptarea școlii la cerințele pieței, dar și despre fonduri europene și politici publice legate de viitoarele proiecte legislative.

Șeful Guvernului a adăugat că a făcut, la Titu, un drive-test cu Dacia Duster dotată cu o cutie de viteze automată, dar și cu o mașină electrică.

„Chiar mă bucur, e pentru prima dată când am condus un Duster cu cutie automată. Vă rog frumos să încercați. (…) E o senzație plăcută”, i-a îndemnat prim-ministrul pe jurnaliști.

error: Conţinut protejat !!