Idei de amenajare moderne si ieftine pentru locuinta ta

Idei de amenajare moderne si ieftine pentru locuinta ta

Iti doresti ca dupa o zi incarcata, atunci cand ajungi acasa sa gasesti pacea si armonia de care ai nevoie, insa modul in care arata locuinta ta nu iti induc aceste caracteristici? Te-ai plictisit de elementele banale, de mobilierul invechit si de aspectul comun al casei tale? Eviti sa alegi spatiul personal atunci cand vine vorba de petrerecea unui seri impreuna cu prietenii?

Instalatia electrica este invechita, iar consumul de energie electrica este din ce in ce mai mare?

Aceasta este principala problema ce tine, in primul rand, de costurile financiare, dar si de aspectul necorespunzator, neplacut al casei oricarei persoane. Daca iti doresti o modalitate prin care sa reduci aceste cheltuieli, dar vrei, in acelasi timp, sa pui in practica si cele mai noi idei de amenajare , atunci ai putea recurge la inlocuirea vechilor becuri cu niste lampi cu leduri, intrucat acestea din urma sunt mult mai eficiente din punct de vedere al consumului, dar ofera si un design inovativ, modern si armonios. In plus, se pare ca acest artificiu se numara printre preferatele specialistilor in design de interior care mizeaza pe eficienta, aspect estetic si practic. Acesta schimbare poate fi adaptata tuturor camerelor din locuinta ta, insa poti opta pentru iluminarea led, in incaperile in care petreci o perioada indelungata de timp si nu ai nevoie de lumina la intensitate ridicata, precum ar fi bucataria.

Cum sa iti transformi camera de zi intr-un spatiu modern si tineresc

Livingul este una dintre incaperile esentiale, pentru ca reprezinta camera preferata de majoritatea persoanelor pentru relaxare, destindere sau petrecerea timpului alaturi de prieteni. Un prim pas pe care il poti face pentru a schimba aspectul camerei tale de zi ar fi sa renunti la mobilierul care nu iti este util si care incarca spatiul. In ceea ce priveste amenajarea interioara, specialistii pun mai mult accentul pe simplitate, pe minimalism, pe un spatiu cat mai aerisit din punct de vedere al corpurilor de mobilier. Alte mici trucuri pe care le poti face, ar fi sa reconditionezi tapiteria canapelei vechi si sa ii oferi un aspect modern, fara a fi nevoie sa inlocuiesti piesa de mobilier. De asemenea, poti opta pentru inlocuirea vechiului candelabru sau sursa de iluminare cu un element ce face parte din gama de modele de plafoniere moderne cu led, special concepute pentru amenajarea eficienta, nonconformista si tinereasca a spatilor precum livingul si dormitorul.

Dormitorul – locul ideal pentru odihna

Acest spatiu ar trebui sa fie destinat, in special, odihnei si somnului. Daca iti doresti sa aplifici acest efect, ar trebui sa iti creezi atmosfera ideala. Te poti folosi de spoturile cu leduri pentru a beneficia de o lumina difuza, propice pentru momentele tarzii din noapte. Acest artificiu, nu numai ca reprezinta o modalitate eficienta de a economisi bani, de a obtine un cadru romantic, o atmosfera ideala, dar te va feri si de eventualele pericole, intrucat reprezinta una dintre cele mai sigure metode de iluminare. In plus, poti opta pentru mici decoratiuni, care sa ti se para potrivite pentru a intregi atmosfera creata.

Acestea sunt doar cateva trucuri la care poti apela pentru a decora si amenaja ingenios si modern locuinta, folosindu-te de resurse financiare minime.

error: Conţinut protejat !!