Infractor urmărit de poliţişti cu focuri de armă, la Pucioasa

Infractor urmărit de poliţişti cu focuri de armă, la Pucioasa

Poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale, în colaborare cu efective din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa, l-au depistat, vineri, pe numitul S.M., de 35 de ani, din Voineşti, pe numele căruia Tribunalul Bucureşti a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pe o perioadă de 8 ani, pentru comiterea de infracţiuni de înşelăciune.

”La vederea poliţiştilor, bărbatul a fost avertizat în acest sens de către persoana în locuinţa căreia se ascundea, fugind într-o zonă împădurită. Poliţiştii au procedat la somarea acestuia, executând legal, în plan vertical, două focuri de avertizare, folosind armamentul din dotare, fără să existe vătămări”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Dâmboviţa.

Cel în cauză se sustrăgea executării pedepsei închisorii pe raza oraşului Pucioasa, la domiciliul lui U.I., de 26 de ani, cunoscut cu antecedente penale.

În prezent, poliţiştii continuă activităţile de căutare a bărbatului, pentru a fi reţinut şi depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Dâmboviţa.

Totodată cel care l-a ajutat pe infractor să fugă este cercetat de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de „favorizarea infractorului”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

error: Conţinut protejat !!