Ionel Petre, preşedinte ALDE Dâmboviţa: HORECA trebuie salvată

Ionel Petre, preşedinte ALDE Dâmboviţa: HORECA trebuie salvată

Preşedintele ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, spune că HORECA trebuie salvată, iar autorităţile trebuie să audă cererile celor din domeniu.

COMUNICAT DE PRESĂ

HoReCa trebuie salvată!

Avem nevoie de industria ospitalităţii!

Avem nevoie de socializare, avem nevoie să respirăm aerul unei scurte vacanţe!

Avem nevoie de hoteluri, restaurante, cafenele, fie că trebuie să călătorim în interes profesional, fie că pur şi simplu vrem să petrecem câteva momente altfel, alături de cei dragi, într-un peisaj natural, diferit de cel de acasă. Avem nevoie să petrecem timp cu cei apropiaţi, oriunde, pe meleagurile mioritice! Şi putem face asta având grijă de sănătatea noastră, cu măsurile de precauţie impuse de specialiştii în domeniu. Nu trebuie decât să fim responsabili, iar autorităţile să ia în calcul toate nevoile cetăţenilor!

Mai mult decât atât, această industrie trebuie susţinută pentru a salva mii de locuri de muncă! Un sezon ratat poate însemna sfârşitul unor afaceri şi pierderea locurilor de muncă.

Noi, cetăţenii avem nevoie de ei, iar ei, antreprenorii din domeniu, au nevoie de noi! Este vorba despre o susţinere reciprocă! Dar cea mai urgentă susţinere se aşteaptă din partea autorităţilor centrale!

Ni se tot induce ideea că trebuie să învăţăm să trăim cu acest coronavirus… Dacă trebuie, vom face acest lucru, suntem învăţaţi cu greul, cu schimbările! Dar avem nevoie să trăim cât mai normal! Avem nevoie să ne desfăşurăm activităţile de bază, avem nevoie să ne cunoaştem ţara, dacă nu am reuşit să o facem până acum. Avem nevoie de oameni, de oamenii care ne pot învăţa să trăim altfel!

HoReCa trebuie salvată!

Haideţi să fim uniţi şi să strigăm la unison, poate, poate vor auzi şi autorităţile!

Ionel Petre

Președinte ALDE Dâmbovița

error: Conţinut protejat !!