Ionuţ Săvoiu (deputat PSD): Amatorism şi superficialitate, la fosta conducere a Primăriei Târgovişte

Ionuţ Săvoiu (deputat PSD): Amatorism şi superficialitate, la fosta conducere a Primăriei Târgovişte

Deputatul PSD de Dâmboviţa, Ionuţ Săvoiu, caracterizează în termeni foarte duri conducerea anterioară a Primăriei Târgovişte, susţinând că ”lipsa de profesionalism și viziune, superficialitatea, amatorismul, imaginea de dragul imaginii, politicianismul și electoralismul  au fost singurele priorități în conducerea Primăriei Târgoviște”.

Săvoiu spune într-o declaraţie de presă că are încreddere în primarul inetrimar Cristian Stan şi sereferă şi la investiţiile în derulare din municipiu, precum şi la cele care sunt în stadiu de proiect.

[spoiler title=”Declarație de presă” open=”yes” style=”fancy” icon=”plus-circle”]

Decizia Consiliului Local Municipal Târgoviște care a hotărât săptămâna trecută încredințarea atribuțiilor de primar lui Cristian Stan, viceprimar al municipiului, trebuie privită ca o șansă majoră a municipiului de a se redefini. Au trecut prea mulți ani în care lipsa de profesionalism și viziune, superficialitatea, amatorismul, imaginea de dragul imaginii, politicianismul și electoralismul  au fost singurele priorități în conducerea Primăriei Târgoviște. Din păcate, efectele se văd prin ceea ce se întâmpla zi de zi în viața unui oraș suferind din cauza acestei abordări.

Nu trebuie să descriu pe larg întreg tabloul, ca să înțelegem că vulnerabilitățile acestui municipiu sunt proiectele mari de investiții gestionate defectuos, lipsa de viziune și strategie în dezvoltare, lipsa locurilor de muncă și a investițiilor directe, lipsa unor dotări socio-culturale elementare, evenimente puține și lipsite de anvergura unei foste Cetăți de Scaun, dotări urbane precare, migrarea populației active către București și alte centre urbane din jur.

Îmi doresc sincer ca această stare de fapt să se schimbe cât mai repede și să putem duce la bun final, cu responsabilitate și angajament de efort, o serie de investiții absolut necesare: PIDU-urile A și B, centura municipiului, complexul de natație și noul stadion. Îmi doresc o Curte Domnească mai atrăgătoare pentru turiștii de pretutindeni, care să beneficieze de dotări și facilități adecvate. Îmi doresc să se asfalteze cartierele Priseaca, Romlux și Matei Voievod și să depășim stadiul promisiunilor repetate în perioade electorale.

Tocmai de aceea am încredere în Cristian Stan și în potențialul pe care acesta îl va utiliza ca viceprimar cu atribuții de primar. Îl cunosc ca pe un om cu viziune, focusat pe obiectivele cu adevărat importante și decis să schimbe în bine fața municipiului. Primăria Târgoviște are nevoie de un om cinstit. Îl asigur de tot sprijinul meu și îi urez succes în demersul asumat!

Deputat PSD Dâmbovița Ionuţ Săvoiu

Colegiul nr. 7 Titu

[/spoiler]

Cristian Stan (PSD) este noul primar interimar al municipiului Târgovişte. Consilierii locali din Târgovişte au hotărât, joi, schimbarea lui Ciprian Prisăcaru (PNL) din funcţie. Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Târgovişte a fost convocată de consilierii PSD.

error: Conţinut protejat !!