IPJ Dâmboviţa: Bărbat care a reclamat că a fost jefuit, de fapt a pierdut banii din buzunar

IPJ Dâmboviţa: Bărbat care a reclamat că a fost jefuit, de fapt a pierdut banii din buzunar

IPJ Dâmboviţa anunţă, sâmbătă, că în urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul care a reclamat că a fost jefuit vineri în timp ce a fost luat la ocazie, de fapt, a pierdut banii din buzunar.

„În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Voineşti, sprijiniţi de poliţiştii de la Poliţia Municipiului Târgovişte, s-a stabilit faptul că bărbatului de 50 de ani, care ar fi sesizat pe 112 faptul că a fost deposedat prin violenţă de o sumă de bani, de către un bărbat care l-a luat la ocazie, i-ar fi căzut din buzunar de fapt banii (150 de lei) pe bancheta din spate a autoturismului”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Ambii bărbaţi au fost sancţionaţi, cel care a reclamat a primit amendă de 1.000 de lei, iar şoferul care l-a luat la ocazie a fost sancţionat pentru transport ilegal de persoane.

„Conducătorul auto care efectua transport de persoane ilegal a fost sancţionat contravenţional şi faţă de acesta a fost  dispusă măsura complementară a reţinerii certificatului şi plăcuţelor cu numărul de înmatriculare. Bărbatul care a alarmat  fals la 112 a fost sancţionat contravenţional cu suma de 1.000 lei”, precizează IPJ Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!