Iulian Vladu (PNL Dâmboviţa): Autorităţile abilitate să verifice activitatea companiei de apă

Iulian Vladu (PNL Dâmboviţa): Autorităţile abilitate să verifice activitatea companiei de apă

Copreşedintele PNL Iulian Vladu susţine, într-un comunicat de presă, remis luni, că autorităţile abilitate ar trebui să demareze verificări asupra întregii activităţi a Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa.

În document se arată că Vladu cere acest lucru, după declaraţiile preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a afirmat că la compania de apă sunt găşti care s-au constituit de-a lungul timpului.

[spoiler title=”comunicat de presă PNL Dâmboviţa” open=”yes” style=”fancy” icon=”plus-circle”]

Co-președintele PNL Dâmbovița, Iulian Vladu, solicită autorităților abilitate ale statului să demareze verificări asupra întregii activități a Companiei de Apă Târgoviște – Dâmbovița, având în vedere ultimele declarații publice ale președintelui Consiliului Județean, Adrian Țuțuianu, potrivit cărora instituția ar fi căpușată de „găști care s-au constituit de-a lungul timpului”.

Adrian Țuțuianu recunoaște, în fața opiniei publice, că a scăpat de sub control Compania de Apă, după ce, încă de la preluarea mandatului în fruntea Consiliului Județean, și-a asumat-o din punct de vedere politic.

„După 3 ani în care a orchestrat epurări politice agresive, înlocuirea specialiștilor cu lipitorii de afișe, iar contractele au fost acordate firmelor de casă – acțiuni cu consecințe dintre cele mai grave – președintele CJD se așează în banca acuzatorilor, încercând să se distanțeze de dezastrul pe care l-a patronat cu toată forța politică pe care a deținut-o. PNL a atras permanent atenția că la Compania de Apă se petrec fapte grave și că a fost pusă la dispoziția clientelei, împotriva dâmbovițenilor. Declarațiile și pozițiile din ultimul timp ale dlui Adrian Țuțuianu, în privința Companiei de Apă, trădeaza incapacitatea acestuia de a-și asuma propriile fapte politice, pe de o parte, și are, ca factor declanșator, războiul fără perdea din interiorul PSD Dâmbovița, pe de altă parte”, a subliniat Iulian Vladu, co-președinte PNL Dâmbovița.

Departamentul de Comunicare PNL Dâmbovița

[/spoiler]
error: Conţinut protejat !!