Iulian Vladu(PNL Dâmboviţa): Ţuţuianu(PSD) a epuizat arsenalul de explicaţii şi a trecut la jigniri

Iulian Vladu(PNL Dâmboviţa): Ţuţuianu(PSD) a epuizat arsenalul de explicaţii şi a trecut la jigniri

Copreşedintele PNL Dâmboviţa, deputatul Iulian Vladu, susţine că preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a epuizat arsenalul de explicaţii raţionale şi a trecut la jignire. Asta, după ce Ţuţuianu l-a făcut prost pe Vladu care îi cerea lui şi primarului Târgoviştei demisia odată cu cea a directorilor Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa.

Declaraţie politică

Conform binecunoscutei sintagme româneşti „Hoţul stigă hoţii, prostul strigă proştii”, Ţuţuianu Adrian a epuizat arsenalul de explicaţii raţionale şi a trecut la jigniri imposibil de suportat, în spaţiul public. Asistăm, cu tristeţe, la căderea nervoasă a liderului PSD şi al Consiliului Judeţean din judeţul Dâmboviţa, după o serie neîntreruptă de eşecuri profesionale şi politice.

Cel care nu înţelege nimic este chiar Ţuţuianu Adrian: nu ştie ce mai caută prin fruntea judeţului, nu pricepe de ce directorii pe care chiar el i-a impus nu-l mai ascultă, nu desluşeşte de ce a rămas singur-cuc în palatul administrativ din care se aud doar răcnete disperate.

De câte ori deschide gura, Ţuţuianu Adrian se comportă ca o pesoană cu grave probleme, motiv pentru care îi solicit, încă o dată, să-şi dea demisia din fruntea Consiliului Judeţean şi să-şi ia o vacanţă de relaxare.

Consider că se impune o anchetă foarte serioasă a instituţiilor statului asupra situaţiei de la Compania de Apă, cea care a declanşat ultimul episod psihotic al liderului PSD.

Iulian Vladu,

co-preşedinte PNL Dâmboviţa

error: Conţinut protejat !!