Lansare candidaţi AUR la ruinele Curţii Domneşti de la Târgovişte

Lansare candidaţi AUR la ruinele Curţii Domneşti de la Târgovişte

AUR şi-a lansat, duminică, la ruinele Curţii Domneşti de la Târgovişte, candidaţii pentru alegerile europarlamentare şi locale.

„Nu e o campanie electorală, e o campanie de eliberare naţională cum nu s-a mai văzut pe aceste meleaguri. Care e scopul nostru? Eliberarea ţării din mâna boierilor care au uitat cine stăpâneşte cu adevărat România. De aici, din cetatea românităţii, din locul unde Vlad Ţepeş a îndrăznit să creadă în victoria neamului nostru vom trimite un semnal întregii Europe (…), că speranţa încă nu a murit”, a transmis liderul AUR, George Simion.

Referindu-se şi la comasarea alegerilor, Simion a susţinut că ” o lovitură de stat anticonstituţională este în plină desfăşurare”.

„O lovitură de stat anticonstituţională este în plină desfăşurare, calcă în picioare legile electorale, calcă în picioare Constituţia, faptul că primarii se aleg într-un tur, nu în două tururi, aşa cum propune AUR, aşa cum e normal, constituţional, firesc, sunteţi voi prea mulţi aici, poporul român, poporul de aur şi sunteţi dornici să vă luptaţi în alegerile locale. Dar, în condiţiile astea, normal ar fi fost nici să nu participăm la acest simulacru organizat pe 9 iunie, dacă ei ne iau toate şansele de câştig. Actualii primari şi preşedinţi de consilii judeţene nu sunt altceva decât vechii boieri de odinioară. Ţepeş i-a tăiat. Şi noi ar mai trebui să mai tăiem din ei, din 3.300 cât sunt în prezent, 1.141 de primari, cum este scris în programul de guvernare AUR”, a mai spus Simion.

Pe scena de la ruinele Curţii Domneşti din Târgovişte au fost prezentaţi candidaţii AUR la europarlamentare, dar şi candidaţii la consiliile judeţene şi primăriile principalelor oraşe din ţară.

„Deschidem lista (de europarlamentare, n.r.) cu Cristian Terheş, cu Claudiu Târziu, cu Gheorghe Piperea, cu oameni care au făcut ceva, oameni care sunt apărători ai patriei române în 2024, oameni care vor lupta pentru ţara noastră. Partidul comasat este tot partidul unic, doar că fără Ceauşescu. L-au omorât pe Ceauşescu aici, la Târgovişte, că nu îi lăsa să fure. Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină, decât să fim sclavi iarăşi în vechiul nost’pământ”, a spus George Simion.

Liderul AUR s-a referit şi la o posibilă candidatură a sa la alegerile prezidenţiale.

„Prietenii mei, oameni suveranişti, oameni în care am încredere, îmi dau sfaturi, cât pot ei de bune. Şi mi-au dat un sfat în ultima săptămână, dar sfatul ăsta o să ducă la schimbarea conducerii partidului şi la schimbarea preşedintelui AUR. Vor să îmi anunţ candidatura la alegerile prezidenţiale. Am 37 de ani, o să vină vremea şi pentru anunţarea candidaturii AUR la prezidenţiale după marea bătălie pe care o purtăm alături de domnitorii noştri şi de toţi eroii neamului românesc pe 9 iunie. Asta este decizia mea!”, a afirmat George Simion.

Câteva mii de persoane au fost prezente la Târgovişte la lansarea candidaţilor AUR. Înainte de începerea prezentării candidaţilor cei prezenţi au putut urmări o scenetă despre domnitorul Vlad Ţepeş. Evenimentul a început cu intonarea imnului naţional al României.

Preşedintele AUR George Simion a afirmat că peste 600 de mii de români au semnat listele AUR pentru candidaţii la alegerile europarlamentare şi a precizat că sunt mai mulţi decât cred ceilalţi şi chiar mai mulţi decât sperau cei din conducerea partidului.

error: Conţinut protejat !!