Lansarea candidaţilor PMP Dâmboviţa, în prezenţa lui Traian Băsescu

basescu-targoviste

PMP Dâmboviţa şi-a lansat, vineri, la Casa de Cultură a Studenţilor, candidaţii la funcţiile de primar în judeţ pentru alegerile din acest an. Prezent la eveniment a fost preşedintele PMP, Traian Băsescu.

Candidatul PMP la Primăria Târgovişte este fostul viceprimar al municipiului, Paul Briceag.

Aşteptat de liderii judeţeni şi de câţiva localnici din cartier, Traian Băsescu a venit la Casa Studenţilor, a primit un buchet de flori de la o fetiţă pe care a întrebat-o câţi ani are şi căreia i-a spus că e puţin mai mică decât nepoata sa Sofia. În sala cu membri şi simpatizanţi PMP, Băsescu a urcat pe scena ornată cu mere (mărul este simbolul PMP) şi a asistat la discursurile monotone ale liderilor judeţeni. Când a luat cuvântul a însufleţit sala, a scos din buzunar Constituţia şi le-a vorbit candidaţilor despre prevederile constituţionale pe care un ales local trebuie să le aibă în vedere.

Le-a vorbit despre spitale, abandon şcolar, locuri de muncă, transparenţă administrativă.

”S-a dat prioritate la schimbat borduri, în loc să se doteze spitalele şi să se asigure materialele necesare astfel încât să nu mai fie infecţii intraspitaliceşti”, a spus Băsescu.

Discursul lui Traian Băsescu este în mare parte acelaşi în toate judeţele unde merge să lanseze candidaţii PMP.

Traian Băsescu a spus că a intrat în fiecare bătălie electorală sigur că va câştiga, chiar dacă sondajele nu îl creditau cu mari şanse. Când a amintit despre candidatura la Primăria Capitalei din 2000 când PD avea patru procente, un simpatizant din sală a strigat ”să mai câştigaţi odată!”. ”Ce-i prea mult strică”, i-a replicat Traian Băsescu.

Le-a mai spus Băsescu celor din sală că PMP nu va da găleţi şi nici bani pentru adeziuni în campania electorală. ”Să daţi mere”, a spus fostul preşedinte.

La finalul discursului a luat două mere de pe scenă şi le-a aruncat celor din primele rânduri, care le-au prins ovaţionând.

Pe strada cu intrarea în Casa Studenţilor a fost prezent şi un echipaj de Poliţie, care pe tot parcursul evenimentului s-a făcut că nu vede maşina secretarului general al PMP, Dorel Onaca, parcată pe pista de biciclete.

error: Conţinut protejat !!