Liviu Dragnea: Cei de la PNL ar trebui să plece din funcţii (audio)

Liviu Dragnea: Cei de la PNL ar trebui să plece din funcţii (audio)

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, luni, la Potlogi, că ar trebui ca reprezentanţii PNL să plece din funcţiile pe care le-au obţinut datorită guvernării USL.

”Ei au spus tot timpul că sunt oameni de onoare.  Au hotărât să iasă din USL şi să intre în Opoziţie, au hotărât să facă alianţa proBăsescu cu PDL-ul. Acum trebuie să se hotărască: dacă au zis că sunt în Opoziţie, păi atunci să intre în Opoziţie în mod serios, ca nişte oameni onorabili, şi să părăsească toate funcţiile pe care le-au ocupat datorită intrării la guvernare a USL-ului”, a precizat Dragnea.

Întrebat de cazul de la Dâmboviţa, unde conducerea locală a PNL a anunţat că liberalii nu îşi vor da demisia din niciun post, vicepremierul Liviu Dragnea a spus că vor fi schimbaţi din funcţiile politice.

”Deci, dacă au spus că nu îşi retrag, asta arată ce caracter au şi câtă onorabilitate au aceşti oameni care vor să fie şi la Putere, iar la televizor să spună că sunt în Opoziţie. O să vedem care sunt funcţiile politice, sigur că o să fie schimbaţi”, a spus Dragnea.

Acesta a vorbit şi despre şefii PNL de deconcentrate.

”Funcţiile obţinute prin concurs, dacă sunt funcţionari publici, nu-i scoate nimeni de acolo, numai dacă, Doamne fereşte, nu au probleme în desfăşurarea activităţii. Vorbeam aici de onorabilitate şi de sinceritatea discursului pe care îl au cei de la PNL care acum au refăcut alianţa cu cei împotriva cărora au ţinut foarte multe mitinguri când erau împreună cu noi, cu cei care au tăiat pensiile, salariile, cu Boc, cu Macovei, probabil că o să se unească şi cu Udrea”, a afirmat Dragnea.

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) a participat, luni, la Potlogi, la procesiunea solemnă pentru resfinţirea bisericii din Potlogi, ctitorie a voievodului martir Constantin Brancoveanu.

Mii de persoane au venit la manifestările de la Potlogi, unde a avut loc şi pelerinajul la moaştele lui Constantin Brâncoveanu, ce au fost aduse, în procesiune solemnă, de la Biserica ”Sfântul Gheorghe-Nou” din Bucureşti.

error: Conţinut protejat !!