Locale2020 Corneliu Ştefan (PSD)  – noul preşedinte al CJ Dâmboviţa

Locale2020 Corneliu Ştefan (PSD) – noul preşedinte al CJ Dâmboviţa

Deputatul PSD Corneliu Ştefan a obţinut un scor de peste 50% pentru funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa, conform numărătorii paralele parţiale a organizaţiei judeţene PSD.

PSD, conform sursei citate, a obţinut funcţiile de primar în cele două municipii din judeţ, respectiv Târgovişte şi Moreni. De asemenea, din cele 89 de localităţi ale judeţului, candidaţii PSD au obţinut funcţia de primar în 63 de primării.

” Vreau, în primul rând, să mulţumesc dâmboviţenilor, vreau, în al doilea rând, să mulţumesc echipei PSD Dâmboviţa (…). La nivelul judeţului, PSD a câştigat 63 de primării. În Târgovişte, primarul Cristian Stan a câştigat cu peste 65%, am câştigat municipiul Moreni, oraşele Pucioasa şi Fieni, de asemenea 59 de comune. Dintre localităţile pe care le-am câştigat cu oameni noi vreau să amintesc Aninoasa, Doiceşti şi Dobra. PSD a câştigat şi în trei localităţi unde erau primari ai altor partide: Lucieni, Pucheni, unde au fost primari PNL, şi Hulubeşti, unde a fost primar ALDE”, a declarat, într-o conferinţă de presă, în noaptea de duminică spre luni, preşedintele PSD Dâmboviţa, deputatul Corneliu Ştefan.

Acesta spune că scorul electoral obţinut de PSD la CJ Dâmboviţa este de aproximativ 50%.

„Venim în faţa dâmboviţenilor cu un proiect politic puternic, cu un proiect politic administrativ care să se reflecte în nevoile dâmboviţenilor. La nivelul CJ Dâmboviţa avem un scor istoric, după numărarea a aproape 50% dintre secţiile de vot, se pare că avem aproape 50% pentru consilieri judeţeni şi peste 50% pentru preşedinte de consiliu judeţean”, a precizat Corneliu Ştefan.

În opinia liderului judeţean al PSD Dâmboviţa, competiţia electorală a fost una dură.

„Ne-am bătut în judeţul Dâmboviţa cu un PNL aflat la guvernare, partid care doar a denigrat în această campanie electorală, ne-am bătut cu instituţiile statului şi am făcut apel de atâtea ori şefilor instituţiilor statului din Dâmboviţa să lase haina politică şi să îşi facă meseria şi, nu în ultimul rând, ne-am bătut şi cu alţi lideri politici, care au avut un singur scop, acela de a omorî PSD. Le transmitem din sediul PSD, din acest sediu în care mulţi s-au lansat şi au ajuns în funcţii înalte în statul român, că n-am cedat presiunilor, n-am făcut alianţe obscure, am făcut alianşe doar cu dâmboviţenii şi doar pentru dâmboviţeni”, a afirmat Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!