Militari detaşaţi la DSP Dâmboviţa, 6 noi linii telefonice

Militari detaşaţi la DSP Dâmboviţa, 6 noi linii telefonice

DSP Dâmboviţa anunţă, miercuri, într-un comunicat de presă, mărirea capacităţii call centerului COVID-19 cu şase linii telefonice şi extinderea colaborării cu personal din cadrul MapN.

„Pentru o mai bună gestionare a tuturor apelurilor venite din partea persoanelor care acuză simptome ale infectării cu noul coronavirus, precum şi pentru colectarea şi corelarea datelor destinate monitorizării infecţiei SARS-CoV-2,  începând cu data de 15 decembrie 2020,  capacitatea Call center-ului existent la nivelul D.S.P. Dâmbovita a fost suplimentată cu 6 linii telefonice şi s-a extins  colaborarea cu personalul din cadrul MAPN, ca urmare a parteneriatului încheiat între ministerele de resort”, precizează DSP Dâmboviţa.

Reprezentanţii DSP mai anunţă că i-au instruit pe cei care vor răspunde la telefoane şi că numărul unic este 021/ 414 44 45 este operabil non-stop.

„Pentru definitivarea aptitudinilor celor 34 de operatori care vor activa în noua structură de Call-center, D.S.P. Dâmboviţa a efectuat mai multe sesiuni de instruire teoretică  şi practică. Numărul unic este 021/ 414 44 45, poate fi apelat din toate reţelele de telefonie mobilă şi este operabil 24 de ore din 24. Recomandăm oricărei persoane care are nevoie de informaţii, să apeleze cu încredere acest număr de telefon”, mai informează DSP Dâmboviţa.

Prefectura Dâmboviţa a anunţat, miercuri, la nivelul judeţului, 110 persoane confirmate cu COVID-19.

În Dâmboviţa, de la începutul pandemiei au fost testate 32.330 de persoane, şi confirmate cu COVID-19, în total, 13.488 de persoane.

 La nivel de judeţ, de la debutul pandemiei au murit 403 persoane care aveau COVID-19. La acest moment, în Dâmboviţa, sunt internate în spital 255 de persoane confirmate cu virusul SARS-CoV-2, dintre care 8 persoane la ATI.

Conform datelor de la Prefectura Dâmboviţa, cea mai mare incidenţă COVID-19 se înregistrează în comuna Niculeşti cu 7,05%, urmată de Crevedia cu 6,97% şi Moţăieni cu 6,57%. În municipiul Târgovişte rata incidenţei este de 4%.

error: Conţinut protejat !!