Ministrul Apărării, Adrian Ţuţuianu, va efectua luna viitoare o vizită în America, a anunţat, la Târgovişte, ambasadorul SUA

Ministrul Apărării, Adrian Ţuţuianu, va efectua, luna viitoare, o vizită în SUA şi se va întâlni cu secretarul american al Apărării, a anunţat, miercuri, la Târgovişte, Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm.

”Luna viitoare ministrul Ţuţuianu va călători în Statele Unite pentru a-şi întâlni omologul, şi anume secretarul pentru Apărare. Acesta este un moment foarte important care are loc şi pentru care am aşteptat patru ani şi chiar mai mult şi care permite celor doi lideri ai apărării din ambele state să discute subiecte comune sau de interes comun privind securitatea naţională şi care va permite discutarea creşterii cooperării dintre state privind acest lucru în două ungiuri, şi anume în cadrul bilateral, în cadrul parteneriatului strategic, dar şi ca aliaţi în cadrul NATO. Cu această ocazie cei doi lideri din domeniul apărării vor putea discuta dezvoltarea cooperării între cele două state”, a spus ambasadorul Hans Klemm, într-o declaraţie de presă la Târgovişte.

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, a efectuat, miercuri, o vizită în judeţul Dâmboviţa, a discutat cu autorităţile locale, a mers la Curtea Domnească Târgovişte, la Muzeul Comunismului din municipiu, precum şi la societăţi din industria de apărare de la Dragomireşti şi Mija.

Ambasadorul a precizat că a primit invitaţia de a veni în Dâmboviţa de la ministrul Apărării, Adrian Ţuţuianu, senator de Dâmboviţa.

La vizita ambasorului Hans Klemm au participat, la sediul Prefecturii Dâmboviţa, oficialităţi judeţene, ministrul Apărării, Adrian Ţuţuianu, parlamentarii de Dâmboviţa Titus Corlăţean, Oana Vlăducă, Carmen Holban, Corneliu Ştefan, Iancu Caracota şi Cezar Preda.

error: Conţinut protejat !!