Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, prezent la Târgul ‘Tinerii întreprinzători din mediul virtual’ de la Priboiu

Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, prezent la Târgul ‘Tinerii întreprinzători din mediul virtual’ de la Priboiu

Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a participat, joi, la deschiderea târgului ‘Tinerii întreprinzători din mediul virtual’, ce se desfăşoară la Parcul Industrial Priboiu din judeţul Dâmboviţa.

La târg participă 50 de firme virtuale, 10 firme reale, peste 150 de participanţi: elevi şi studenţi.

Târgul se desfăşoară pe parcursul a două zile şi este organizat de Asociaţia ‘Tineri întreprinzători din mediul virtual’, Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Universitatea Valahia Târgovişte, Primăria Târgovişte, Colegiul Economic ‘Ion Ghica’ Târgovişte.

Organizatorii îşi propun să îi familiarizeze pe elevi şi studenţi cu mediul de afaceri. Participanţii la târg înfiinţează o firmă virtuală, se ocupă de contabilitate, de marketing, de crearea unui logo al firmei, a unui plan de afaceri, se ocupă de tranzacţii şi îşi promovează produsele.
ippTot joi, la Parcul Industrial Priboiu, au fost inaugurate în prezenţa ministrului Remus Pricopie un incubator de afaceri, un centru de transfer tehnologic şi un centru de cercetare.

Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a mai vizitat, joi, în Dâmboviţa, o şcoală din Conţeşti la care se efectuează lucrări de reabilitare şi extindere cu fonduri europene. În programul ministrului se mai află o întâlnire cu reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa şi profesori din judeţ la Casa Sindicatelor din Târgovişte. Apoi ministrul Educaţiei va inaugura o grădiniţă în Răzvad.

error: Conţinut protejat !!