Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, vine, vineri, în Dâmboviţa

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, vine, vineri, în Dâmboviţa

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, va inaugura, vineri, ambulatoriul Spitalului Găeşti.

Ambulatoriul Spitalului Găeşti, judeţul Dâmboviţa, a fost reabilitat şi modernizat printr-un proiect cu fonduri europene, în valoare de 2,3 milioane de lei.

Contractul de finanţare a fost semnat în septembrie 2013 la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, de primarul oraşului Găeşti, Dan Iacobuţă şi de directorul Agenţiei de Dezvoltare Sud Muntenia, Liviu Muşat.

În cadrul proiectului a fost reabilitată clădirea şi a fost dotată cu aparatură medicală. Durata de implementare a fost de 16 luni.

”Acest spital are o importanţă deosebită. Este unul din spitalele care a scăpat de desfiinţare, dar se află într-o stare care, la ora actuală, nu-i permitea nici acreditarea. Este un spital care deserveşte 20 de localităţi şi care se impunea să fie acreditat. Acest spital deserveşte şi o parte din localităţile din zona Titu, unde a fost desfiinţat spitalul şi a fost înfiinţat abia acum un centru multifuncţional”, spunea, la momentul semnării contractului de finanţare, primarul din Găeşti, Dan Iacobuţă.

Acesta a adăugat că este primul proiect cu fonduri europene semnat de Primăria Găeşti.

error: Conţinut protejat !!